Сайт працює в тестовому режимі
неділя, 20 травня 2018
  • Київ 14:29
  • Нью-Йорк 7:29
  • Лондон 12:29
  • Токіо 20:29
  • Москва 14:29
Від редактора:

На дворі зима: за вікном кружляє сніг та потріскує мороз. Ми всі починаємо готуватись до новорічних свят. Зазвичай, перед новим роком ми підводимо підсумки року що минає, та ставимо собі завданни на наступний рік. Ми завжди впевнені в тому що, що основні досягення, перемоги та все найкраще у нас попереду.
З того моменту, як місто починає “вдягатись” в новорічні гірлянди, а повітря пахне мором та мандаринам про роботу, судові процеси, реформи та уперечності українського законодавства думати вже не хочеться…
Наш колектив, теж готується до зустрічи 2018 року і цим номером завершує свій творчий 2017 рік…
З Новим роком! І до зустрічи у 2018 році.

Зміст номера
  1. Новини
  2. Відповідальність судді за постановлення завідомо неправосудного рішення
  3. Законодавче регулювання спадкування авторського права
  4. Відповідальність засновників юридичної особи за борги підприємства. Закордонний досвід
  5. Приватний виконавець – колектор?
  6. Поширення неправдивої інформації через Інтернет. Хто і за що має відповідати…
  7. Юридична освіта на сучасному етапі
  8. 43 «практично корисні» поради бізнесмену…, які не можна виконувати в жодному випадку
Від редактора:

“Забудьте все чого Вас вчили в інституті”
Цю фразу чує мало не кожен хто після отримання диплому, влаштовується на свою першу роботу за фахом. Для правників ця фраза напевно є актуальною, як ніколи. Українське законодаствао змінюється настільки швидко та кардинально, що за ним не завжди встигають слідкувати навіть практикуючі юристи/адвокати.., а про студентів і говорити не доводиться.
Саме тому, серпневий номер 2017 року, ми і присвятили аналізу останніх тенденденцій українського законодавства. Готуючи цей номер, авторський колектив намагався вибрати найбільш актуальні та цікаві теми. Спдіваємось, що в цьому номері Ви знайдете багато корисної та цікавої інформації, яка дозволить виграти не одну справу.

Зміст номера
  1. Печатки скасовано. Чого чекати українському бізнесу?
  2. Зміна прізвища: що необхідно знати?
  3. Зміни до КПК: чого очікувати?
  4. Забезпечення позову в цивільному процесі. На що звернути увагу? Судова практика
  5. Комерційна таємниця. Як її захистити?
  6. Створення вищого суду з питань інтелектуальної власності
  7. Заборона відступлення права вимоги до фізичних осіб – міф чи реальність?
  8. Насильство в сімейно-побутовій сфері як форма прояву комплексу сваволі й ілюзій