вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:34
  • Нью-Йорк 14:34
  • Лондон 18:34
  • Токіо 3:34
  • Москва 21:34

Чому бізнесу потрібен податок на виведений капітал?

Кожного року в Україні говорять про необхідність проведення подакової реформи, але поки що бізнес реальних

Антимонопольний комітет України як суб’єкт захисту права власності на знак для товарів та послуг

Розвиток конкурентної економіки змушує суб’єктів господарювання, які пропонують на ринку ті чи інші товари чи