понеділок, 22 липня 2019
  • Київ 6:18
  • Нью-Йорк 23:18
  • Лондон 4:18
  • Токіо 12:18
  • Москва 6:18

В Україні задумались про податкову амністію для фізосіб, у вигляді добровільного декларування…

10.04.2018 року в ВРУ за реєстраційним номером 8257 було зареєстровано проект Закону «Про правовий режим