вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 21:25
  • Нью-Йорк 15:25
  • Лондон 19:25
  • Токіо 4:25
  • Москва 22:25

Як не втратити професію та себе, або що таке “професійне вигорання”?

Під час навчання на юридичному факультеті мені розповіли одну історію про адвоката, який в один