вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:13
  • Нью-Йорк 14:13
  • Лондон 18:13
  • Токіо 3:13
  • Москва 21:13

Позбавлення батьківських прав по-українськи

На жаль, судова практика в Україні у справах про позбавлення батьківських прав не відповідає міжнародному

“Маски шоу стоп – 2”! Хотіли як краще, вийшло як завжди…

Майже місяць минув з того часу, як вступив в силу  ЗУ “Про внесення змін до деяких