Уряд встановив надбавку при оплаті праці фахівців із супроводу ветеранів

post-img

1 хв читати

Уряд встановив надбавку при оплаті праці фахівців із супроводу ветеранів. Встановлено, що таким фахівцям у межах фонду оплати праці виплачується надбавка за особливий характер праці у розмірі до 50 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Постанову щодо деяких питань оплати праці фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб було ухвалено 2 серпня на засіданні Уряду.

Документом пропонується розділ XLIII «Соціальні та реабілітаційні послуги» додатку 2 до постанови № 1298 від 30 серпня 2002 року доповнити новою позицією — «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб».

Конкретний розмір надбавки для таких працівників визначатиме керівник відповідної установи, закладу чи організації. Це залежатиме від навантаження, своєчасності та якості наданих послуг, а також відсутності скарг.

Проект постанови було розроблено Мінекономіки. Це питання обговорювали на нарадах з питань ветеранської політики під головуванням Віце-прем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Реалізація акта створить правові підстави для визначення умов оплати праці спеціалістів, які здійснюють супровід ветеранів війни та демобілізованих осіб.

Без автора