В Україні запустили застосунок Армія+: які функції він міститиме

post-img

1 хв читати

В Україні офіційно запустили застосунок для українських військовослужбовців Армія+. Він включає оформлення рапортів онлайн, а також низку інших послуг.

Про це сьогодні оголосив президент Володимир Зеленський.

“Від сьогодні працюватиме застосунок Армія+. Стартує він з базових функцій і ми будемо наповнювати його новими функціями. Зокрема, одразу електронні рапорти, коли за кілька кліків можна зробити те, що зараз займає години і дні” – заявив глава держави.

За його словами, також буде армія ІТ та опитування, щоб бачити реальну ситуацію із забезпеченням українських підрозділів.

“І це тільки перший реліз Армія+. Далі так само як ми наповнювали “Дію” новими функціями будемо наповнювати і Армія+. Мета застосунку – звільнити армію від марудної паперової роботи, щоб командири і солдати не витрачали свій час на застарілу і нікому непотрібну бюрократію та заповнення паперів” – акцентував президент.

Він зазначив, що у застосунку будуть курси й навчальні програми. Також через Армію+ військові зможуть отримувати всі соціальні послуги, які надає держава.

“Медицина, медичні документи – все це має бути та буде зручним. Банкінг та кредитування. Держава створює та збільшуватиме пакет фінансових можливостей для українських воїнів. Також, зокрема, в Армії+ буде надійна комунікація між воїнами – захищені чати” – сказав президент.

Без автора