Страховик має з’ясувати потреби клієнта перед укладанням договору страхування

post-img

1 хв читати

Щоб краще зрозуміти, які страхові послуги тобі потрібні, страховик або страховий посередник можуть попросити тебе заповнити заяву на страхування. Надана інформація допоможе їм дізнатися більше про твої запити та ступінь страхового ризику.

Наприклад, якщо ти хочеш оформити договір медичного страхування, можуть поставити питання про вік, стан здоров’я, наявність хронічних захворювань чи лікарські процедури, яких ти часто потребуєш. У такий спосіб страхова компанія зможе підібрати страховий продукт, який найкраще відповідатиме саме твоїм вимогам у медичному захисті.

Якщо ж ти плануєш укласти договір страхування життя, страховик має надати безоплатну індивідуальну консультацію щодо умов страхових продуктів, що пропонуються.

Завдяки етапу переддоговірних відносин ти зможеш зробити виважений вибір та укласти договір страхування, який максимально відповідатиме твоїм потребам.

Більше про страхування, дізнавайся на сайті з фінансової грамотності «Гаразд» за посиланням: https://harazd.bank.gov.ua/article/strahuvanna

 

Без автора