Кредити «УКРБУДІНВЕСТБАНКУ» з готельним комплексом на Закарпатті у заставі – на повторному аукціоні 3 жовтня

post-img

2 хв читати

3 жовтня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. На повторні торги у складі лоту GL19N026586 виставлено права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банком оформлено готельний комплекс на Закарпатті (с. Поляна) загальною площею 341,9 кв. м, що складається з кількох котеджів.

Звертаємо увагу, на продаж виставлено не заставне майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна – 48,7 млн грн, що відповідає загальній заборгованості за активами.

Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону. Участь в аукціоні можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов’язаних з державою-агресором. На кількох попередніх торгах, зокрема за англійською моделлю аукціону, активи не знайшли свого покупця.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК».

Без автора