середа, 21 серпня 2019
  • Київ 17:21
  • Нью-Йорк 10:21
  • Лондон 15:21
  • Токіо 23:21
  • Москва 17:21
2 Серпня 2019
Ірина Нараєвська, керуючий партнер ЮК "Nilos", Голова податкового комітету Громадської ради при ГУ ДФС у місті Києві
Клієнти часто оплачують послуги адвокатів готівкою. Здебільшого це стосується адвокатів у цивільних та  сімейних спорах,
9 Липня 2019
Олександр Гайдак, старший партнер Femida Legal Association
Дуже часто бізнес в Україні при згадуванні ДФС (яка вже знову стала податковою) починає нервово
8 Липня 2019
Анна Бєлолипецьких, партнер АО МАКМЕЛ, керівник практики трудового права
16 квітня 2019 року Другим апеляційним адміністративним судом було винесено постанову у справі №  440/3821/18,
4 Липня 2019
Анатолій Телявський, приватний виконавець (м. Київ), заступник Голови правління ГО «Всеукраїнське об'єднання приватних виконавців «ФАКТ»
Примусове виконання судових рішень є складним,багатогранним процесом, який включає в себе комплекс якісно та вчасно
3 Липня 2019
Андрій Стеценко, керівник кримінальної практики ЮК «Ріяко і партнери»
Кількість автомобілів в Україні постійно зростає – відповідно, збільшується число дорожньо-транспортних пригод, які є одним
25 Червня 2019
Анна Бєлолипецьких, партнер АО МАКМЕЛ, керівник практики трудового права
Роботодавці, які вважають, що наявність/відсутність повідомлення ДФС про прийняття на роботу працівника є лише папірцем,
14 Червня 2019
Євген Морозов, адвокат, керуючий партнер АБ Євгена Морозова
Джерелом погашення податкового боргу з ПДВ можуть бути кошти на рахунку платника в системі електронного
11 Червня 2019
Анна Бєлолипецьких, партнер АО МАКМЕЛ, керівник практики трудового права
У зв’язку  зі скасуванням постанови КМУ «Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю
28 Травня 2019
Ірина Нараєвська, керуючий партнер ЮК "Nilos", Голова податкового комітету Громадської ради при ГУ ДФС у місті Києві
На думку податківців, адвокати, які одночасно зареєстровані в якості ФОП, мають сплачувати податки та збори
15 Травня 2019
Наталія Іваненкова, адвокат, керівник ЮФ «Інфорс»
Свого часу громадяни України досить масово отримували кредити під заставу будинку або квартири (іпотека). З