п'ятниця, 18 січня 2019
  • Київ 3:36
  • Нью-Йорк 20:36
  • Лондон 1:36
  • Токіо 10:36
  • Москва 4:36
22 Червня 2018
На сьогоднішній день українське законодавство досить ліберально ставиться до фіктивних шлюбів, оскільки не передбачає ніякої
5 Червня 2018
В умовах сьогодення, коли процесуальні зловживання все частіше зустрічаються в судовій практиці, виникає закономірне питання
25 Травня 2018
На початку цього року на повну силу запрацював новий Верховний Суд України. У податкових справах
14 Травня 2018
Що варто знати, аби не стати власником довгобуду? Звичайно, що найкраще в такому випадку залучити
23 Квітня 2018
06 лютого 2018 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів
16 Квітня 2018
Відповідно до положень ст. 2 Кримінального процесуального кодексу України (далі – КПК України) завданнями кримінального провадження є
10 Квітня 2018
Державна політика  у  сфері  захисту  тварин  від  жорстокого поводження проводиться в таких основних напрямах: контроль
10 Квітня 2018
Верховною Радою України 03.11.2016 року було прийнято Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного
10 Квітня 2018
Публікація друкується мовою оригіналу
Верховная Рада в конце марта приняла Закон Украины «О внесении изменений в Закон Украины «О
9 Квітня 2018
В 2014 році в Україні було створено Раду бізнес-омбудсмена, що є постійно діючим консультативно-дорадчим органом