понеділок, 17 червень 2019
  • Київ 7:39
  • Нью-Йорк 0:39
  • Лондон 5:39
  • Токіо 13:39
  • Москва 7:39
23 Квітня 2018
06 лютого 2018 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів
16 Квітня 2018
Відповідно до положень ст. 2 Кримінального процесуального кодексу України (далі – КПК України) завданнями кримінального провадження є
10 Квітня 2018
Державна політика  у  сфері  захисту  тварин  від  жорстокого поводження проводиться в таких основних напрямах: контроль
10 Квітня 2018
Верховною Радою України 03.11.2016 року було прийнято Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного
10 Квітня 2018
Публікація друкується мовою оригіналу
Верховная Рада в конце марта приняла Закон Украины «О внесении изменений в Закон Украины «О
9 Квітня 2018
В 2014 році в Україні було створено Раду бізнес-омбудсмена, що є постійно діючим консультативно-дорадчим органом
9 Квітня 2018
Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників
3 Квітня 2018
Багатьох громадян цікавить питання, що стосується порядку встановлення обмеження на виїзд за кордон та порядок
3 Квітня 2018
Как любил поговаривать Уинстон Черчилль, кто владеет информацией – тот владеет миром. До Черчилля, еще
3 Квітня 2018
На вимогу часу підтвердило свою доцільність впровадження електронізації більшості процесів, сервісів та послуг як в