п'ятниця, 22 березня 2019
  • Київ 22:39
  • Нью-Йорк 16:39
  • Лондон 20:39
  • Токіо 5:39
  • Москва 23:39
14 Березня 2018
Правила переривання перебігу позовної давності у кредит но-фінансових спорах. Судова практика Верховного суду України. Правила переривання перебігу позовної давності застосов уються судом незалежно від наявності чи відсутності відпові дного клопотання сторін у справі, якщо в останніх є докази, що підтверджують факт такого переривання.
2 Березня 2018
Правила переривання перебігу позовної давності у кредит но-фінансових спорах. Судова практика Верховного суду України. Правила переривання перебігу позовної давності застосов уються судом незалежно від наявності чи відсутності відпові дного клопотання сторін у справі, якщо в останніх є докази, що підтверджують факт такого переривання.
28 Лютого 2018
Правила переривання перебігу позовної давності у кредит но-фінансових спорах. Судова практика Верховного суду України. Правила переривання перебігу позовної давності застосов уються судом незалежно від наявності чи відсутності відпові дного клопотання сторін у справі, якщо в останніх є докази, що підтверджують факт такого переривання.
28 Лютого 2018
У зв’язку із наявністю значної кількості інформації та великого інтересу про те, що, начебто, продаж банківськими
26 Лютого 2018
Бізнес завжди знаходиться під прицілом рейдерів та державних органів, особливо середній і великий. Використання печаток
17 Лютого 2018
Правила переривання перебігу позовної давності у кредит но-фінансових спорах. Судова практика Верховного суду України. Правила переривання перебігу позовної давності застосов уються судом незалежно від наявності чи відсутності відпові дного клопотання сторін у справі, якщо в останніх є докази, що підтверджують факт такого переривання.
2 Вересня 2017
Сімейний кодекс України регулює не тільки майнові та немайнові правовідносини між подружжям, але й права малолітньої та неповнолітньої дитини. Стаття 173 СК України передбачає, що батьки і діти, зокрема ті, які спільно проживають, можуть бути самостійними власниками майна.
18 Травня 2017
У практиці кожного юриста були випадки, коли клієнт кричить: «Я в аеропорту. Ґвалт! Не випускають!». При детальному вивченні проблеми розумієш, що є рішення суду про тимчасове обмеження у праві виїзду особи за межі України.
4 Квітня 2017
Майже щодня українські законодавці наввипередки пишуть нові законопроекти, намагаючись тим самим удосконалити сучасний стан національного права.
15 Лютого 2017
Уже зовсім скоро на телебаченні та у багатьох друкованих засобах інформації з᾽явиться велика кількість соціальної реклами від імені Державної фіскальної служби України, яка матиме на меті нагадати всім громадянам України про необхідність задекларувати доходи, отримані у 2016 році.