п'ятниця, 18 січня 2019
  • Київ 3:26
  • Нью-Йорк 20:26
  • Лондон 1:26
  • Токіо 10:26
  • Москва 4:26
Леся Піскун
Леся Піскун
м. Київ, Київська область
(066)075-03-90
(093) 723-57-91
Область: Київська область
Сфери практики:
  • кримінальне право та процес,
  • цивільне право та процес.

Детективні агентства в Україні – міф чи реальність?

Наразі  в інтернет-просторі  можна знайти дуже багато пропозицій (реклами)  детективних агентів (приватних детективів), що пропонують

З якого віку дозволити купівлю сигарет та алкоголю? Аналіз світової практики

Відповідно до ст. 16 Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну (ратифіковано Законом України №