понеділок, 17 червень 2019
  • Київ 7:50
  • Нью-Йорк 0:50
  • Лондон 5:50
  • Токіо 13:50
  • Москва 7:50
Надія Вороницька-Гайдак
Надія Вороницька-Гайдак
(044) 568-00-77
Область: Київ
Сфери практики:
  • господарське право та процес,
  • кримінальне право та процес,
  • конституционное право.
адвокат, керуючий партнер Femida Legal Association спеціалізація - податкове, фінансове, корпоративне та кримінальне право

“Дозвольте достібатись” або “Черговий наїзд на бізнес”…

На сайті Мінсоцполітики розміщено для обговорення проект закону під гучною назвою “Про внесення змін до

“Маски шоу стоп – 2”! Хотіли як краще, вийшло як завжди…

Майже місяць минув з того часу, як вступив в силу  ЗУ “Про внесення змін до деяких