вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:36
  • Нью-Йорк 14:36
  • Лондон 18:36
  • Токіо 3:36
  • Москва 21:36
Олеся Сергієнко
Олеся Сергієнко
Область: Київ
Адвокат бізнес-тренер ПП ЮФ "Компроміс-Право"

Позбавлення батьківських прав по-українськи

На жаль, судова практика в Україні у справах про позбавлення батьківських прав не відповідає міжнародному

Які сьогодні існують виклики для класичної адвокатури?

Сьогодні кожен адвокат створює імідж та репутацію української адвокатури в цілому. Щороку адвокатам доводиться стикатися