неділя, 22 вересня 2019
  • Київ 11:02
  • Нью-Йорк 4:02
  • Лондон 9:02
  • Токіо 17:02
  • Москва 11:02
Надія Вороницька-Гайдак
На сайті Мінсоцполітики розміщено для обговорення проект закону під гучною назвою “Про внесення змін до
Олеся Сергієнко
27 Грудня 2018
На жаль, судова практика в Україні у справах про позбавлення батьківських прав не відповідає міжнародному
Надія Вороницька-Гайдак
Майже місяць минув з того часу, як вступив в силу  ЗУ “Про внесення змін до деяких
Леся Піскун
29 Листопада 2018
Наразі  в інтернет-просторі  можна знайти дуже багато пропозицій (реклами)  детективних агентів (приватних детективів), що пропонують
Надія Вороницька-Гайдак
Чим більше працюю адвокатом, тим більше переконуюсь що «наші люди» скоріш довірять свою долю випадку
Леся Піскун
7 Листопада 2018
Відповідно до ст. 16 Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну (ратифіковано Законом України №
Надія Вороницька-Гайдак
Під час навчання на юридичному факультеті мені розповіли одну історію про адвоката, який в один
Олександр Гайдак
У 2012 році Україна побачила новий Кримінальний процесуальний кодекс. За цей час до кодексу внесли
Надія Вороницька-Гайдак
10.04.2018 року в ВРУ за реєстраційним номером 8257 було зареєстровано проект Закону «Про правовий режим
Олеся Сергієнко
13 Квітня 2018
Сьогодні кожен адвокат створює імідж та репутацію української адвокатури в цілому. Щороку адвокатам доводиться стикатися