вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:48
  • Нью-Йорк 14:48
  • Лондон 18:48
  • Токіо 3:48
  • Москва 21:48
Надія Вороницька-Гайдак
Кожного року в Україні говорять про необхідність проведення подакової реформи, але поки що бізнес реальних
Надія Вороницька-Гайдак
Розвиток конкурентної економіки змушує суб’єктів господарювання, які пропонують на ринку ті чи інші товари чи