вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:52
  • Нью-Йорк 14:52
  • Лондон 18:52
  • Токіо 3:52
  • Москва 21:52
Олеся Сергієнко
13 Квітня 2018
Сьогодні кожен адвокат створює імідж та репутацію української адвокатури в цілому. Щороку адвокатам доводиться стикатися