п'ятниця, 22 березня 2019
  • Київ 23:12
  • Нью-Йорк 17:12
  • Лондон 21:12
  • Токіо 6:12
  • Москва 0:12
Надія Вороницька-Гайдак
На сайті Мінсоцполітики розміщено для обговорення проект закону під гучною назвою “Про внесення змін до
Надія Вороницька-Гайдак
Майже місяць минув з того часу, як вступив в силу  ЗУ “Про внесення змін до деяких
Леся Піскун
7 Листопада 2018
Відповідно до ст. 16 Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну (ратифіковано Законом України №