понеділок, 17 червень 2019
  • Київ 8:46
  • Нью-Йорк 1:46
  • Лондон 6:46
  • Токіо 14:46
  • Москва 8:46
Леся Піскун
7 Листопада 2018
Відповідно до ст. 16 Рамкової конвенції ВООЗ із боротьби проти тютюну (ратифіковано Законом України №
Надія Вороницька-Гайдак
10.04.2018 року в ВРУ за реєстраційним номером 8257 було зареєстровано проект Закону «Про правовий режим
Надія Вороницька-Гайдак
Кожного року в Україні говорять про необхідність проведення подакової реформи, але поки що бізнес реальних