п'ятниця, 22 березня 2019
  • Київ 23:00
  • Нью-Йорк 17:00
  • Лондон 21:00
  • Токіо 6:00
  • Москва 0:00
Надія Вороницька-Гайдак
На сайті Мінсоцполітики розміщено для обговорення проект закону під гучною назвою “Про внесення змін до
Олеся Сергієнко
27 Грудня 2018
На жаль, судова практика в Україні у справах про позбавлення батьківських прав не відповідає міжнародному
Надія Вороницька-Гайдак
Чим більше працюю адвокатом, тим більше переконуюсь що «наші люди» скоріш довірять свою долю випадку
Надія Вороницька-Гайдак
Під час навчання на юридичному факультеті мені розповіли одну історію про адвоката, який в один
Надія Вороницька-Гайдак
10.04.2018 року в ВРУ за реєстраційним номером 8257 було зареєстровано проект Закону «Про правовий режим