п'ятниця, 22 березня 2019
  • Київ 23:06
  • Нью-Йорк 17:06
  • Лондон 21:06
  • Токіо 6:06
  • Москва 0:06
Надія Вороницька-Гайдак
На сайті Мінсоцполітики розміщено для обговорення проект закону під гучною назвою “Про внесення змін до
Надія Вороницька-Гайдак
Майже місяць минув з того часу, як вступив в силу  ЗУ “Про внесення змін до деяких
Леся Піскун
29 Листопада 2018
Наразі  в інтернет-просторі  можна знайти дуже багато пропозицій (реклами)  детективних агентів (приватних детективів), що пропонують
Олександр Гайдак
У 2012 році Україна побачила новий Кримінальний процесуальний кодекс. За цей час до кодексу внесли
Надія Вороницька-Гайдак
Розвиток конкурентної економіки змушує суб’єктів господарювання, які пропонують на ринку ті чи інші товари чи