понеділок, 19 листопада 2018
  • Київ 22:27
  • Нью-Йорк 15:27
  • Лондон 20:27
  • Токіо 5:27
  • Москва 23:27
Фільтрувати:
Цебак Іван Семенович
Цебак Іван Семенович
м. Львів, вул. Озаркевича 3
063 145 06 27
Леся Піскун
Леся Піскун
м. Київ, Київська область
(066)075-03-90
(093) 723-57-91
Верповська Олена Володимирівна
Верповська Олена Володимирівна
м. Київ, вул. Глазунова 4/47
(044) 360-87-95
(044) 501-64-38
(050) 411-97-85
(067) 502-05-02
Адвокатське об’єднання Femida Legal Association (“Юридичне об’єднання “Феміда”)
Адвокатське об’єднання Femida Legal Association (“Юридичне об’єднання “Феміда”)
02140, м. Київ, вул. Бориса Гмирі ½, оф. 141
Suprema Lex («Супрема Лекс»)
Suprema Lex («Супрема Лекс»)
03067, м. Київ, проспект Комарова космонавта, б. 8, оф. 61
(044) 384-05-57
"ЮРИДИЧНА КОНСАЛТИНГОВА ГРУПА "ЯРЕМЧУК ТА ПАРТНЕРИ"
03067, Україна, Київ, вул. Виборзька, 104, офіс 333
+38 (044) 384-36-97