п'ятниця, 15 листопада 2019
  • Київ 6:43
  • Нью-Йорк 23:43
  • Лондон 4:43
  • Токіо 13:43
  • Москва 7:43

№ 1 (15) 2019

Від редактора

Закони недосконалі та швидкоплинні. Цю аксіому знає кожен практикуючий юрист. І як би нам не хотілось жити та працювати за стабільні=ими правилами, цього не відбувається. На жаль чи на щастя?

Звісно, передбачуваність та зрозумілість дуже важливі для роботи у правовому полі. Разом з тим, на фоні нестабільної ситуації ми постійно вчимось та вдосконалюємось, ставимо цілі та йдемо до їх досягнення, шукаємо нестандартні шляхи вирішення та профілактики проблем, маємо потужну мотивацію долати нові професійні вершини.

Юристи допомагають дотримуватися законодавчих правил, а бізнес заробляє гроші – для себе, для країни, для руху вперед. Бізнесу завжди необхідна юридична підтримка, міцне та надійне плече юриста, який є порадником, захисником, партнером, другом.

Нові реалії вимагають нових форматів співпраці. Саме таким форматом прагне стати наш проект FEMIDA.UA.

Зміст номера
  1. Адвокат-Медіатор: вдосконаленню немає меж (О. Сергієнко)
  2. Реалії притягнення прокурорів до дисциплінарної відповідальності (О. Коваль)
  3. Юридична освіта. Чи встигає навчальна програма за змінами ринку? (Л. Дубчак)
  4. Перспективи легалізації криптовалюти, або як Україна “лежить у правильному напрямку” (В. Полякова, В. Шимановська)
  5. Репутаційний капітал юридичної компанії: складові та цінність (В. Мороз)
  6. Микола Пашинський: “Закони Є. Але їх треба виконувати, а не підміняти право політичною доцільністю”.
  7. Виборчий процес в очікуванні змін на краще (Г. Шерстюк)