Сайт працює в тестовому режимі
неділя, 20 травня 2018
  • Київ 14:46
  • Нью-Йорк 7:46
  • Лондон 12:46
  • Токіо 20:46
  • Москва 14:46

№ 1 квітень 2017 року

Від редактора

“Право не завжди закон. Закон не завжди право”
Саме такою фразою і починається перший номер юридичного журналу FEMIDA.UA у 2017 році. Ми вже давно звикли до того, що рішення суду не завжди нас влаштовує, що закон (прийнаймі нам так здається), не завжди стає на сторону справедливості.
Проте ми кожного разу шукаємо нові можливості застосування норм прав адля захисту порушених прав. Ми намагаємось знайти щось нове у рішенні судів, аби мати можливість застосувати саме ту норму праву, яка захистить саме Ваші інтереси.
Робота юриста/адвокат, вимагає не лише знання законів, але ще й відчуття процесів що відбуваються навколо в суспільстві, економіці, культурі тощо.
Авторський колектив юридичного журналу FEMIDA.UAсподівається що на сторінках саме нашого журналу, Ви знайдете не лише цікаву, але й корисну інформацію, яка стане в нагоді в такій потрібній і такій нелегкій роботі юриста/адвоката.

Зміст номера
  1. Кому слід подати декларацію про майнові доходи у 2017 році
  2. Особливості законодавчого регулювання діяльності приватних виконавців
  3. Негласні слідчі дії. Особливості їхнього регулювання українським законодавством
  4. Виконавчий напис
  5. Податкова компенсувала збитки підприємству за рішенням суду. Щасливий випадок чи формування нової судової практики?
  6. Позбавлення батьківських прав в Україні. Судова практика
  7. Відшкодування моральної шкоди у справах про захист честі, гідності та ділової репутації
  8. Державно-правовий аспект інклюзивної освіти в Україні в умовах євроінтеграції
  9. Перепланування квартири. Чи потрібно отримувати дозвіл?
  10. 19 «корисних порад» юриста бізнесмену…, яким не можна слідувати в жодному випадку!!