четвер, 14 листопада 2019
  • Київ 19:04
  • Нью-Йорк 12:04
  • Лондон 17:04
  • Токіо 2:04
  • Москва 20:04

№ 2 (16) 2019

Від редактора

Початок 2019 року ознаменувався суттєвими змінами українського законодавства.

Вводяться нові інструкції, переглядається судова практика, приймаються нові закони та проводяться інші реформи україснької правової системи.

До змін можна по-різному відноситись, але не рахуватись з процесамі що відбуваються не може ніхто. Добре це чи погано, покаже час, а поки ми лише намагаємось пристосуватись жити та працювати в нових реаліях сьогодення.

Змінюватись будемо і ми. Вже незабаром ви побачите новий формат FEMIDA.UA який стане цікавішим та інформативнішим.

Зміст номера
  1. Як захистити власний кулінарний рецепт? Особливості патентування (М. Народенко)
  2. Деофшоризація, або чому потрібно терміново міняти структуру міжнародного бізнесу (М. Архангельський, М. Пушинський)
  3. Спільне виробництво – шанс для українського кінематографу (В. Прожепюрко)
  4. Укладення договору з рієлтором: що варто знати (А.Мазур)
  5. Особливості виконання рішень іноземних судів в Україні (В. Негода)
  6. Шлюбний контракт: за і проти (О. Жеребенко)
  7. Адвокатура – бізнес чи мистецтво (Р. Гусейнова-Чекурда, М. Семенова, А. Донець, А. Тригуб)
  8. Костянтин Дорошенко: “Допомагати – це базовий принцип діяльності адвоката”