Сайт працює в тестовому режимі
неділя, 20 травня 2018
  • Київ 14:31
  • Нью-Йорк 7:31
  • Лондон 12:31
  • Токіо 20:31
  • Москва 14:31

№ 2 липень 2017 року

Від редактора

“Забудьте все чого Вас вчили в інституті”
Цю фразу чує мало не кожен хто після отримання диплому, влаштовується на свою першу роботу за фахом. Для правників ця фраза напевно є актуальною, як ніколи. Українське законодаствао змінюється настільки швидко та кардинально, що за ним не завжди встигають слідкувати навіть практикуючі юристи/адвокати.., а про студентів і говорити не доводиться.
Саме тому, серпневий номер 2017 року, ми і присвятили аналізу останніх тенденденцій українського законодавства. Готуючи цей номер, авторський колектив намагався вибрати найбільш актуальні та цікаві теми. Спдіваємось, що в цьому номері Ви знайдете багато корисної та цікавої інформації, яка дозволить виграти не одну справу.

Зміст номера
  1. Печатки скасовано. Чого чекати українському бізнесу?
  2. Зміна прізвища: що необхідно знати?
  3. Зміни до КПК: чого очікувати?
  4. Забезпечення позову в цивільному процесі. На що звернути увагу? Судова практика
  5. Комерційна таємниця. Як її захистити?
  6. Створення вищого суду з питань інтелектуальної власності
  7. Заборона відступлення права вимоги до фізичних осіб – міф чи реальність?
  8. Насильство в сімейно-побутовій сфері як форма прояву комплексу сваволі й ілюзій