Сайт працює в тестовому режимі
неділя, 20 травня 2018
  • Київ 14:46
  • Нью-Йорк 7:46
  • Лондон 12:46
  • Токіо 20:46
  • Москва 14:46

№ 3 грудень 2017 року

Від редактора

На дворі зима: за вікном кружляє сніг та потріскує мороз. Ми всі починаємо готуватись до новорічних свят. Зазвичай, перед новим роком ми підводимо підсумки року що минає, та ставимо собі завданни на наступний рік. Ми завжди впевнені в тому що, що основні досягення, перемоги та все найкраще у нас попереду.
З того моменту, як місто починає “вдягатись” в новорічні гірлянди, а повітря пахне мором та мандаринам про роботу, судові процеси, реформи та уперечності українського законодавства думати вже не хочеться…
Наш колектив, теж готується до зустрічи 2018 року і цим номером завершує свій творчий 2017 рік…
З Новим роком! І до зустрічи у 2018 році.

Зміст номера
  1. Новини
  2. Відповідальність судді за постановлення завідомо неправосудного рішення
  3. Законодавче регулювання спадкування авторського права
  4. Відповідальність засновників юридичної особи за борги підприємства. Закордонний досвід
  5. Приватний виконавець – колектор?
  6. Поширення неправдивої інформації через Інтернет. Хто і за що має відповідати…
  7. Юридична освіта на сучасному етапі
  8. 43 «практично корисні» поради бізнесмену…, які не можна виконувати в жодному випадку