п'ятниця, 15 листопада 2019
  • Київ 8:01
  • Нью-Йорк 1:01
  • Лондон 6:01
  • Токіо 15:01
  • Москва 9:01

№ 3 (14) 2018

Від редактора

2018 рік увійде в історію як рік змін у багатьох галузях права. Їх можна сприймати чи не сприймати, підтримувати чи не підтримувати, але факт залишається фактом – змінюється суспільство, змінюється законодавство, змінюється держава.

Для кожного із нас рік, що минає, став роком досягнень та поразок. У кожного вони власні: свої поразки та перемоги, свої помилки та висновки. Але ми впевнені, що 2019 буде кращим, більш багатим на позитивні емоції та враження.

Цим номером ми завершуємо свій 2018 та чекаємо зустрічі у 2019…

Зміст номера
  1. Новини
  2. Перезавантаження системи охорони здоров`я України набирає обертів
  3. Сучасна проблематика правового статусу майна загальносоюзних громадських організацій: шляхи вирішення
  4. Преюдиційні факти в практичному доказуванні. Погляд адвоката
  5. Адвокатський іспит за новою процедурою
  6. Форензік: як вчасно виявити шахрайство в бізнесі
  7. Нотаріат як антирейдерський інструмент
  8. Проблематика удосконалення нормативно-правової бази щодо національно-патріотичного виховання молоді
  9. Податкова амністія. Закордонний досвід
  10. Як оскаржити відмову в наданні інформації на адвокатський запит
  11. Олена Яремчук: “Юристи мають бути озброєні законом і знаннями”