п'ятниця, 24 січня 2020
  • Київ 1:14
  • Нью-Йорк 18:14
  • Лондон 23:14
  • Токіо 8:14
  • Москва 2:14

№ 3-4 (17-18)/2019

Від редактора

Все біжить, все міняється…
Хто сказав, не пам’ятаю, але в сьогоднішній Україні ця фраза, як ніколи відображає наше з вами повсякдення.

Разом з тим, що відбувається навколо, змінюємось і ми. Погано це чи добре, покаже час, а поки презентуємо наш перший кольоровий випуск… А незабаром ви побачите і оновлену сторінку нашого інтернет-видання.

 

Зміст номера
  1. Повна фіскалізація “кешбек” та “РРО в смартфоні” (І. Нараєвська, Н. Нараєвська)
  2. Використання нерезидентів для захисту бізнесу (М. Пушинський)
  3. Банкрутство фізичних осіб – процедура дл ябагатих (А. Багінський)
  4. Купівля-продаж нерухомості, що є предметом іпотеуи, Особливості нотаріального оформлення (М. Демченко)
  5. А. Авторгов: “Державі потрібно визначитись, до якої системи ми рухаємось: до повністю приватної чи все-таки змішаної”
  6. Здай корупціонера – отримай премію (В. Кушнір)
  7. Кінець епохи адвокатської монополії. Які наслідки для юридичного ринку?  (Р. Кравець, Ю. Дубенко)
  8. Відкритий ринок землі: перспективи та небезпеки (Д. Коломійцева, Т. Саркісова)