Сайт працює в тестовому режимі
четвер, 21 червень 2018
  • Київ 10:56
  • Нью-Йорк 3:56
  • Лондон 8:56
  • Токіо 16:56
  • Москва 10:56
«Договірні відносини в світлі нового проце- суального законодавства. Укладання, розір вання, виконання договорів»