субота, 24 серпня 2019
  • Київ 16:51
  • Нью-Йорк 9:51
  • Лондон 14:51
  • Токіо 22:51
  • Москва 16:51

Банки не працюватимуть 16, 17 і 28 червня у зв’язку з офіційними святами

11 Червня 2019

НБУ визначив, що у зв’язку з офіційними святами банки не працюватимуть 16, 17 і 28 червня.

Скористатися банкоматом, терміналом або здійснити переказ за допомогою банківської програми можна буде в будь-який день.

Банки зобов’язані повідомити клієнтів про власний режим роботи в такі дні, організувати роботу щодо своєчасної виплати пенсій, соціальних доплат, інших грошових виплат і забезпечити безперебійну роботу банкоматів, обмінних пунктів та організувати їх підкріплення готівкою різних номіналів.

Трійця цього року припадає на 16 червня, тому наступний понеділок (17 червня) також буде не робочим. Вихідними будуть 15, 16 та 17 червня. А 28 червня (п’ятниця) відзначається День Конституції України, тому також буде три вихідних: 28, 29 і 30 червня.