вівторок, 26 березня 2019
  • Київ 20:44
  • Нью-Йорк 14:44
  • Лондон 18:44
  • Токіо 3:44
  • Москва 21:44

Чи потрібно підприємцю сплачувати за витяг з Реєстру платників єдиного податку?

13 Березня 2019

Зареєстрований платник єдиного податку може за бажанням безоплатно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку (відповідно до п. 299.9 Податкового кодексу України).

Строк надання витягу не повинен перевищувати 1 робочого дня з дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до реєстру.

Платник єдиного податку, який виявив бажання отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку, має звернутись із запитом про отримання такого витягу до органів фіскальної служби за місцем своєї податкової адреси.

У разі надання послуг, виконання робіт за договорами доручення, комісії, транспортного експедирування або за агентськими договорами доходом є сума отриманої винагороди повіренного/агента (п. 292.4 ПКУ).