середа, 22 травня 2019
  • Київ 9:39
  • Нью-Йорк 2:39
  • Лондон 7:39
  • Токіо 15:39
  • Москва 9:39

Депутати готуються прийняти закон про податок на виведений капітал

19 Квітня 2019

Профільний комітет парламенту з питань податкової та митної політики рекомендував Верховній Раді прийняти за основу законопроект № 8557 «Про податок на виведений капітал».

Згідно з пояснювальною запискою, законопроектом передбачено введення нових правил оподаткування прибутку підприємств, що дозволить спростити ведення бізнесу і скоротити витрати платників податків на виконання податкового боргу.

Також зазначено, що прийняття законопроекту створить стимул для залучення інвестицій в економіку України.

Читайте також:

Світовий банк підтримує запровадження податку на виведений капітал в Україні

Податок на виведений капітал: що передбачає президентський законопроект?

Чому бізнесу потрібен податок на виведений капітал?