понеділок, 19 листопада 2018
  • Київ 22:32
  • Нью-Йорк 15:32
  • Лондон 20:32
  • Токіо 5:32
  • Москва 23:32

Літній форум ААУ з кримінального права та процесу «Золотий Дюк»

23 Червня 2018

Шановні колеги!
Асоціація адвокатів України запрошує Вас на Щорічний літній форум ААУ із кримінального права та процесу «Золотий Дюк», який відбудеться 6 липня у м. Одеса.
Генеральні партнери: АО Barristers та ЮФ ЕQUITY
Даний форум виступить платформою для обговорення змін до КПК та їх практичного застосування!

Що Ви отримаєте?
– практичні кейси та реальні поради застосування змін до КПК для роботи адвокатів;
– розгляд та обговорення актуальних тем кримінального права та процесу-
– обмін досвідом між спеціалістам кримінального права;
– аналіз помилок адвокатів та поради суддів щодо їх вирішення.

Форум проходитиме у 4 сесії, під час яких будуть розглянуті наступні питання:
1. Загальна характеристика останніх змін до КПК.
2. Фіксація судового процесу – очікування та реальність.
3. Законодавчі перспективи.
4. Оскарження «неоскарженого». Останні тенденції щодо оскарження ухвал, які не передбачені ст.309 КПК.
5. Типові помилки адвокатів. Поради суддів.
6. Позитивна практика представництва інтересів у ЄСПА.
7. Побудова стратегія захисту в кримінальному провадженні в поєднанні з іншими видами судочинства.

Серед спікерів: відомі адвокати та юристи, досвідчені судді, представники органів державної влади, науковці та інші.
Дата проведення: 6 липня 2018 року
Місце проведення: Національний університет «Одеська юридична академія», м.Одеса
Час проведення: 09:00 – 17:30

Благодійний внесок:
Для членів ААУ:
– до 15 червня 2018 року – 800 грн.
– до 5 липня 2018 року – 1000 грн.
Для інших учасників:
– до 15 червня 2018 року – 1000 грн.
– до 5 липня 2018 року – 1500 грн.

Програма та реєстрація за посиланням http://www.uaa.org.ua/events/7844/
Для довідки звертайтесь за тел.: 067-343-34-07 або email: forum@uaa.org.ua
До зустрічі на форумі!

Теги: