п'ятниця, 24 січня 2020
  • Київ 0:50
  • Нью-Йорк 17:50
  • Лондон 22:50
  • Токіо 7:50
  • Москва 1:50

Мінцифри запустило цілодобову гарячу лінію для підприємців

11 Грудня 2019

Міністерство цифрової трансформації України спільно з урядовим контактним центром запустила гарячу лінію для підприємців https://thedigital.gov.ua/hotline

“Це інструмент, що позбавить вас зайвого стресу та вивільнить час для розвитку власної справи. Ми підкажемо відповіді на питання адміністративного характеру, що стосуються створення, діяльності чи закриття бізнесу”, – зазначили у Міністерстві.

Гаряча лінія цілодобова, тому ставити запитання можна у будь-який зручний час.

Стартував сервіс в тестовому режимі онлайн-чату. В найближчих планах — запустити ще телефонну лінію та чат-бота.