п'ятниця, 24 січня 2020
  • Київ 1:01
  • Нью-Йорк 18:01
  • Лондон 23:01
  • Токіо 8:01
  • Москва 2:01

На розвиток малого бізнесу в Україні спрямують 2 млрд гривень

14 Січня 2020

2 млрд гривень буде спрямовано на розвиток малого бізнесу в Україні.

Відповідний Закон “Про внесення змін до закону Про державний бюджет України на 2020 рік щодо забезпечення функціонування Фонду розвитку підприємництва” прийнято Верховною Радою 14 січня.

Законом передбачено:

 – включити до джерел фінансування спеціального фонду держбюджету кошти від дострокового погашення векселів ФГВФО із спрямуванням забезпечення функціонування Фонду розвитку підприємництва;

 – загалом та за спеціальним фондом держбюджету збільшити надходження, видатки і граничний обсяг дефіциту на 2 млрд грн, визначити у такій сумі показник «Повернення бюджетних коштів з депозитів, надходження внаслідок продажу/пред’явлення цінних паперів» (код 601100) і бюджетні призначення Міністерству фінансів за новою бюджетною програмою «Забезпечення функціонування Фонду розвитку підприємництва» (код 3501540).