Національний банк виставив на продаж об’єкти нерухомості та земельні ділянки

4 хв читати

Національний банк України виставив на відкриті торги в електронній системі Прозорро.Продажі нежитлові будівлі та земельні ділянки.

Йдеться про активи, набуті НБУ у власність у рахунок погашення заборгованості за кредитами рефінансування, наданими банкам України.

А саме:

1) нежитлові будівлі та споруди дитячого табору «Сокіл» загальною площею 1979,20 кв. м,  розташовані за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Давидчука, 63.

Запланована дата проведення аукціону – 25 липня 2024 року.

Детальний опис лота та умови участі доступні за посиланням: https://prozorro.sale/auction/BSE001-UA-20240705-51629/;

2) нежитлове приміщення загальною площею 143,9 кв. м в адміністративному будинку (літ. А),  розташоване за адресою: Вінницька обл., Ямпільський р-н, м. Ямпіль, вул. Свободи, 11.

Запланована дата проведення аукціону – 25 липня 2024 року.

Детальний опис лота та умови участі доступні за посиланням: https://prozorro.sale/auction/BSE001-UA-20240705-88992/;

3) 92 одиниці земельних ділянок, що розташовані в Київській області та мають цільове призначення «під забудову».

Запланована дата проведення аукціонів за всіма земельними ділянками – 01 серпня 2024 року.

Повний перелік земельних ділянок та посилання на торги розташовані на сайті НБУ в розділі «Продаж активів»: https://bank.gov.ua/ua/about/sale-assets.

За додатковою інформацією звертайтеся до відповідальної особи НБУ Подмарьова Олександра Юрійовича, тел. +38 097 447-23-66, e-mail: Oleksandr.Podmarov@bank.gov.ua.

Торги проводяться відповідно до Закону України “Про Національний банк України” та розпорядчих актів НБУ.

Нагадуємо, що раніше Національний банк створив окремий розділ на власному офіційному вебсайті, в якому зібрана вся актуальна інформація про активи НБУ, виставлені на продаж або заплановані для реалізації.

У цьому розділі, крім переліку майна, виставленого на продаж, можна дізнатися про його статус, переглянути опис, орієнтовну початкову ціну продажу, а також ознайомитися з фотоматеріалами.

Без автора