субота, 24 серпня 2019
  • Київ 17:31
  • Нью-Йорк 10:31
  • Лондон 15:31
  • Токіо 23:31
  • Москва 17:31

Національний банк зберіг облікову ставку на рівні 17,5% річних

6 Червня 2019

Правління Національного банку України ухвалило рішення залишити облікову ставку без змін на рівні 17,5% річних.

Це необхідно для убезпечення від інфляційних ризиків, які посилилися з моменту ухвалення попереднього рішення у квітні, та досягнення цілі 5% у наступному році.

Нагадаємо, що наприкінці квітня НБУ вперше за два роки знизив облікову ставку до 17,5%.

Наступне засідання Правління Національного банку України з питань монетарної політики відбудеться 18 липня 2019 року відповідно дозатвердженого графіка.