субота, 14 грудня 2019
  • Київ 1:45
  • Нью-Йорк 18:45
  • Лондон 23:45
  • Токіо 8:45
  • Москва 2:45

Нотаріуси зможуть реєструвати шлюби та розлучення

29 Листопада 2019

Міністр юстиції України Денис Малюська під час презентації «To do list» Мін’юсту розповів про реформу нотаріату.

Планується розширити перелік функцій, які виконують нотаріуси. Наприклад, нотаріуси вже найближчим часом отримають право реєструвати шлюби і розлучення.

Також у сфері нотаріату на часі впровадження сучасних технологій: Е-нотаріату, електронного документообігу, засвідчення web-сторінок.