п'ятниця, 26 квітня 2019
  • Київ 5:40
  • Нью-Йорк 22:40
  • Лондон 3:40
  • Токіо 11:40
  • Москва 5:40

Нові рахунки для сплати ЄСВ – з 2 травня

11 Квітня 2019

Державна казначейська служба України звертає увагу платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що з 02.05.2019 функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (код банку – 899998).

Граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню ЄСВ, які відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях та м.Києві, спливає 01.05.2019.

Починаючи з 02.05.2019 кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки по зарахуванню ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам як нез’ясовані надходження.

Для отримання нових реквізитів рахунків слід терміново звернутися до адміністратора коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – Державної фіскальної служби України та Пенсійного фонду України (в частині погашення заборгованості по сплаті ЄСВ станом на 01.10.2013).