неділя, 22 вересня 2019
  • Київ 11:11
  • Нью-Йорк 4:11
  • Лондон 9:11
  • Токіо 17:11
  • Москва 11:11

Нові рахунки для сплати ЄСВ за стандартом IBAN – з 1 листопада

10 Вересня 2019

З 1 листопада 2019 року в Україні запроваджується міжнародний номер банківського рахунку за стандартом ІВАN, який складатиме 29 літерно-цифрових символів.

В зв’язку з цим граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) спливає 31 жовтня 2019 року.

Отже, з метою своєчасної та належної сплати ЄСВ починаючи з 01.11.2019 необхідно здійснювати сплату ЄСВ на рахунки, відкриті в Держказначействі (код банку – 899998) за стандартом ІВАN.

Для отримання реквізитів рахунків за стандартом ІВАN слід терміново звернутися до органів Державної податкової служби України за місцем обліку.