понеділок, 24 лютого 2020
  • Київ 11:04
  • Нью-Йорк 4:04
  • Лондон 9:04
  • Токіо 18:04
  • Москва 12:04

Оновлено форми заяв у сфері державної реєстрації

12 Лютого 2020

Оновлені форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Заяви з можливістю їх завантаження та заповнення розміщені на сайті Міністерства юстиції України: