понеділок, 22 липня 2019
  • Київ 6:22
  • Нью-Йорк 23:22
  • Лондон 4:22
  • Токіо 12:22
  • Москва 6:22

Операції з металобрухтом звільнені від ПДВ до 2022 року

3 Січня 2019

За пропозицією Мінекономрозвитку уряд продовжив дію постанови КМУ № 15 від 12.11.2011.

Відтак, операції з постачання (зокрема, з імпорту) відходів та брухту деяких чорних і кольорових металів звільняються від обкладення податком на додану вартість до 1 січня 2022 року.

Очікується, що продовження дії режиму звільнення від ПДВ сприятиме підвищенню конкурентоспроможності української металопродукції.

З переліком брухту та відходів чорних та кольорових металів, на які розповсюджується дія постанови № 15, можна ознайомитись за посиланням