п'ятниця, 26 квітня 2019
  • Київ 5:41
  • Нью-Йорк 22:41
  • Лондон 3:41
  • Токіо 11:41
  • Москва 5:41

Податки за березень треба сплатити не пізніше 26 квітня

9 Квітня 2019

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів про перенесення робочих днів у 2019 році, робочий день з вівторка 30 квітня перенесено на суботу 11 травня.

Тобто, останній день сплати нарахованих податкових зобов’язань з податків і зборів припадає на вихідний день 30 квітня 2019 року.

Нормами Податкового кодексу України не передбачено перенесення термінів слати податків і зборів (п.57.1 ст.57 Кодексу), тому сплату нарахованих поточних податкових зобов’язань необхідно здійснити не пізніше 26 квітня 2019 року.

Про це Державна фіскальна служба попередила усіх платників податків.