понеділок, 19 листопада 2018
  • Київ 22:20
  • Нью-Йорк 15:20
  • Лондон 20:20
  • Токіо 5:20
  • Москва 23:20

Поліція перейде на електронні постанови по адмінправопорушеннях

10 Вересня 2018

У Національній поліції України запланували перехід на застосування електронних постанов – достатньо ефективну та сучасну систему притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності на місці скоєння правопорушення. Першочергова мета – викорінити корупційну складову.

Очільник Нацполіції зобов’язав керівників низки департаментів сформувати до кінця року відповідні документи для переходу всієї поліцейської системи на електронні постанови.

«Потрібно забути старий радянський протокол, який є корупційною складовою. Це достатньо ефективна та сучасна система притягнення правопорушника на місці скоєння правопорушення», – наголосив Сергій Князєв.