середа, 22 травня 2019
  • Київ 10:44
  • Нью-Йорк 3:44
  • Лондон 8:44
  • Токіо 16:44
  • Москва 10:44

Потерпілі: учасники процесу чи спостерігачі? Засідання Комітету АПУ

18 Квітня 2019

Комітет з кримінального та кримінально-процесуального права Асоціації правників України запрошує до участі у засіданні з метою обговорення теми потерпілих в кримінальному праві.

Засідання відбудеться 13 травня о 18:30, за адресою: м. Київ, Ihub (вул. Хрещатик, 10)

Теми до обговорення:

  • права потерпілих;
  • права представника потерпілого;
  • реалізація права на збір доказів;
  • дії за наявності підстав для повідомлення про підозру.

Експерти:

Володимир Рудниченко, член ради комітету з кримінального та кримінально-процесуального права АПУ, радник, керівник практики кримінального права МЮФ Integrites, адвокат;

Євген Грушовець, член ради комітету з кримінального та кримінально-процесуального права АПУ, адвокат, партнер Ario Law Firm.

До участі запрошенні судді, народні депутати.

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов’язкова.

Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників.

З усіх питань щодо заходу, а також можливості партнерства звертайтесь, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: (044) 492-88-48 або пишіть на адресу:komitet@uba.ua. Контактна особа – Копиця Марія.