вівторок, 21 серпня 2018
  • Київ 22:36
  • Нью-Йорк 15:36
  • Лондон 20:36
  • Токіо 4:36
  • Москва 22:36

Президент ветував закон про «єдине вікно» на митниці

27 Липня 2018

Президент України Петро Порошенко повернув на доопрацювання у Верховну Раду Закон України «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо впровадження механізму «єдиного вікна».

На думку Президента, окремі положення законопроекту не можуть бути підтримані ним і потребують доопрацювання.

Зокрема, мова йде про пункт про «державну підтримку сільського господарства України». Зміни, передбаченні законом, можуть нашкодити українському агрокомплексу, вважає Петро Порошенко.

Нагадаємо, законопроект передбачає можливість одноразового подання документів та/або відомостей в електронному вигляді через єдиний державний інформаційний веб-портал «Єдине вікно для міжнародної торгівлі».

Також нещодавно Президент ветував закон про кримінальну відповідальність за контрабанду лісу.