понеділок, 18 лютого 2019
  • Київ 0:51
  • Нью-Йорк 17:51
  • Лондон 22:51
  • Токіо 7:51
  • Москва 1:51

Пропонується надати ОМС повноваження встановлювати тарифи на паркування

6 Лютого 2019

З метою вдосконалення порядку формування тарифів на паркувальні послуги в парламенті зареєстровано законопроект № 9513  «Про внесення змін до деяких законів України щодо формування тарифів на паркування».

Пропонується скасувати положення про затвердження урядом порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів.

Відповідно до положень законопроекту, тарифи на паркувальні послуги встановлюватимуться органами місцевого самоврядування – у розмірах, що забезпечують оптимальне завантаження вулично-дорожньої мережі та майданчиків для паркування відповідних населених пунктів.

На думку авторів проекту, надання усієї повноти повноважень органам місцевого самоврядування дозволить оптимізувати завантаження парковок.